Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 6,15 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 31. 03. - 04. 04. 2025

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Rajčinová s cestovinou - 1

1.

120+300g Bravčové karé zapekané so syrom, 250g dusená ryža, 50g uhorka – 1, 7

2.

120+200g Kuracie prsia KUNG PAO, 250g kari-ryža – 1, 8

3.

500g Ovocný šalát s musli

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Brokolicová - 1

1.

120g Vyprážaný kurací rezeň, 300g zemiakový šalát s majonézou – 1, 3, 7

2.

120+300g Bravčové dusené na rasci, 250g dusená ryža, 120g uhorkový šalát - 1

3.

500g Tuniakový šalát so zeleninou a cestovinou

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Frankfutská - 1

1.

120+300g Sviečková na smotane, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

4 ks Zemiakové placky, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7

3.

500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

 Parížsky 200+150g šalát + pikantný šalát, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Fazuľová – 1

1.

120+200g Záhorácky závitok (plnený kyslou kapustou), 300g zemiaková kaša - 1

2.

4 ks Parené buchty so slivkovým lekvárom a makovou posýpkou – 1, 3, 7

3.

500g Mexický šalát

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa               

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

1 ks Bravčové mäso vo vlastnej šťave – konzerva, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Šampiňónová kyslá so zemiakmi – 1, 7          Zákusok

1.

120+200g Bravčové karé na cigánsky spôsob, 250g dusená tarhoňa - 1

2.

120g Vyprážaný syr, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Treska, 5 ks pečivo

 

                                                 Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny