Jedálny lístok
CENA obeda = 4,50 EUR
CENA jednorázového obalu = 0,30 EUR
Od 06. 02. - 10. 02. 2023
Čísla 4, 6, 7 - objednať deň vopred
Pondelok
Polievka: |
0,50 l Sedliacka – 1 |
1. |
64+200g Bravčové pliecko v kôprovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7 |
2. |
450g Hydinové rizoto z kuracích pŕs so zeleninou, 120g zeleninový šalát - |
3. |
3 ks Špenátové palacinky s pochúťkovou smotanou – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Ovocný šalát s musli |
7. |
1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo |
Utorok
Polievka: |
0,50 l Fazuľková strúčková so zemiakmi – 1, 7 |
1. |
120g Vyprážaný kurací rezeň, 300g zemiaková kaša, 120g miešaný kompót – 1, 3, 7 |
2. |
64+300g Bravčové dusené na rasci, 250g dusená ryža, 50g kyslá uhorka - 1 |
3. |
4 ks Pečené buchty s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo |
Streda
Polievka: |
0,50 l Kapustnica s klobásou – 1 |
1. |
2 ks (150g) Mäsové guľky v rajčinovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7 |
2. |
64+200g Bravčové karé po cigánsky, 250g dusená tarhoňa - 1 |
3. |
450g Francúzske zemiaky, 50g kyslá uhorka – 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Tuniakový šalát s cestovinou a zeleninou – 1, 7 |
7. |
1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo |
Štvrtok
Polievka: |
0,50 l Hŕstková – 1 |
1. |
64+200g Prírodný rezeň na šampiňónoch, 250g dusená ryža - 1 |
2. |
1 ks Pečené jaternica, 300g dusená kyslá kapusta, 250g varené zemiaky - 1 |
3. |
4 ks Čerešňová bublanina – 1, 3 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo |
Piatok
Polievka: |
0,50 Brokolicová – 1 |
1. |
64+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové halušky – 1, 3, 7 |
2. |
100g Vyprážaný ENCIÁN, 250g varené zemiaky, 30g brusnicová omáčka – 1, 3, 7 |
3. |
4 ks Zemiakové posúšky – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
200+150g Parížsky + pikantný šalát, 5 ks pečivo |
7. |
1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo |
Zmena jedálneho lístka vyhradená
Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy a výrobky z nich,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z nich.