Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                        =  4,50 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,30 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                   Od 06. 02. - 10. 02. 2023

                                                                   Čísla 4, 6, 7 - objednať deň vopred 

Pondelok

Polievka:

0,50 l Sedliacka – 1                                                         

1.

64+200g Bravčové pliecko v kôprovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

450g Hydinové rizoto z kuracích pŕs so zeleninou, 120g zeleninový šalát -

3.

3 ks Špenátové palacinky s pochúťkovou smotanou – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

 1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Fazuľková strúčková so zemiakmi – 1, 7

1.

120g Vyprážaný kurací rezeň, 300g zemiaková kaša, 120g miešaný kompót – 1, 3, 7

2.

64+300g Bravčové dusené na rasci, 250g dusená ryža, 50g kyslá uhorka - 1

3.

4 ks Pečené buchty s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Kapustnica s klobásou – 1

1.

2 ks (150g) Mäsové guľky v rajčinovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

64+200g Bravčové karé po cigánsky, 250g dusená tarhoňa - 1

3.

450g Francúzske zemiaky, 50g kyslá uhorka – 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát  s cestovinou a zeleninou – 1, 7

7.

1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Hŕstková – 1

1.

64+200g Prírodný rezeň na šampiňónoch, 250g dusená ryža - 1

2.

1 ks Pečené jaternica, 300g dusená kyslá kapusta, 250g varené zemiaky - 1

3.

4 ks Čerešňová bublanina – 1, 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 Brokolicová – 1

1.

64+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové halušky – 1, 3, 7

2.

100g Vyprážaný ENCIÁN, 250g varené zemiaky, 30g brusnicová omáčka – 1, 3, 7

3.

4 ks Zemiakové posúšky – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

200+150g Parížsky + pikantný šalát, 5 ks pečivo

7.

1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

                              Zmena jedálneho lístka vyhradená

 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny