Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 6,15 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 14. 04. - 18. 04. 2025

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Francúzska – 1, 9

1.

120+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové halušky – 1, 3, 7

2.

120+200g Zapekané kurcie prsia s broskyňou a syrom, 250g dusená ryža – 1, 7

3.

500g Ovocný šalát s musli

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Treska, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Fazuľková strúčková so zemiakmi – 1, 7

1.

120g Rezeň GORDON BLUE, 300g zemiakový šalát s majonézou – 1, 3, 7

2.

450g Jablková žemlovka s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7

3.

500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Slepačia s pečeňovými haluškami, cestovinou a zeleninou – 1, 3 - 1

1.

120+200g Belehradský rezeň, 250g varené zemiaky - 1

2.

120+300g Mäsové guľky v rajčinovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1

3.

400g Šopský šalát

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

 350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Rascová s vajcom – 1, 3

1.

120+200g Mexický bravčový guláš s hráškom a syrom, 250g dusená ryža – 1

2.

1 ks Opekaná klobása, 300g špenátový prívarok, 250g varené zemiaky - 1

3.

4 ks Šišky s džemom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa               

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

 

1.

 

2.

 

3.

                                              S V I A T O K

4.

 

5.

 

6.

 

 

                                                 Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny