Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok           

Čísla 3, 4 a 7 (objednať deň vopred)                     Dátum: 25. 01. - 29. 01. 2021

Pondelok                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Polievka:

0,50 l Francúzska -9

1.

64+200g Bravčový perkelt, 300g prílohové halušky – 1, 3, 7

2.

64+200g Kuracie prsia s dusenou zelenou fazuľkou, 250g dusená ryža - 1

3.

4 ks Orechový závin s marhuľovým džemom

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Zeleninový šalát s cestovinou a vajíčkom

7.

2 ks Sardinky, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Šampiňónová kyslá so zemiakmi – 1, 7

1.

120g Brnenský plnený bravčový rezeň, 300g zemiaková kaša, 120g šalát– 1, 3, 7

2.

120g Bravčové ražniči, 250 g dusená ryža, 50g kyslá uhorka - 1    

3.

450g Fliačky s hlávkovou kapustou a údenou slaninou - 1

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie  – 1, 3, 7

6.

400g Šopský šalát

7.

4 ks Obložené chlebíčky

 

Streda

Polievka:

0,50 l Šošovicová s párkom - 1

1.

64+300g Pečená gazdovská krkovička, červená kapusta, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

120g Čevabčiči, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 3, 7

3.

160g Sójové medailónky v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny – penne – 1, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

2 ks Bageta s oravskou slaninou a zeleninou

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Karfiolová - 1

1.

1 ks Pečené plnené kuracie stehno, 250g dusená ryža, 120g miešaný kompót – 1, 3, 7

2.

64+200g Hovädzie dusené v keli, 250g varené zemiaky - 1

3.

3 ks Langoš s kečupom a syrom

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

200+150g Vlašský + pikantný šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Hŕstková - 1

1.

64g Belehradský rezeň, 250g varené zemiaky - 1

2.

64+300g Mexický guláš, 250g dusená ryža – 1, 7

3.

200+250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát s cestovinou a zeleninou

7.

2 ks Cheeseburger s kuracím mäsom, syrom a zeleninou

 

                                                                Zmena JL VYHRADENÁ

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny