Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           =  5,30 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,50 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                   Od 27. 03. - 31. 03. 2023

                                                                   Čísla 4, 6, 7 - objednať deň vopred 

Pondelok

Polievka:

0,50 l Hŕstková s krúpami - 1                                        

1.

64+200g Bravčové pliecko v kôprovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle

2.

64+200g Kuracie prsia prošutom a syrom, 250g dusená ryža - 1

3.

450g Rezance s orechovou posýpkou a maslom – 1

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

Utorok                                                                                                      

Polievka:

0,50 l Slepačia s pečeňovými haluškami, cestovinou a zeleninou – 1, 3, 9

1.

120g Rezeň GORDON BLUE, 250g varené zemiaky, 120g šalát – 1, 3, 7

2.

1 ks Opekaná klobása, 350g hrachová kaša s opraženou cibuľkou, 2 ks chlieb - 1

3.

450g Jablková žemlovka s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

200+150g Parížsky a pikantný šalát, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Gulášová - 1

1.

64+200g Sviečková na smotane 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

450g Zemiaková krúpna baba s údeninou a klobásou, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7

3.

450g Lekvárové tašky s makom, cukrom a maslom – 1, 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Mexický šalát

7.

1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Kapustnica – 1

1.

64+200g Bravčové karé na srbsky spôsob, 250g dusená tarhoňa - 1

2.

120gVyprážané údené mäso v zemiakovom cestíčku,250 zemiaky,50 tatárska omáčka137

3.

4 ks Orechovo-marhuľový závin – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 Cesnaková – 1

1.

120g Záhorácky závitok, 250g dusená ryža - 1

2.

180g Vyprážaný syr, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

4ks Jablkové posúšiky – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

350g Treska, 5 ks pečivo

7.

1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo

 

                              Zmena jedálneho lístka vyhradená

 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny