Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 6,15 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 17. 02. - 21. 02. 2025

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Rajčinová - 1

1.

100+300g Diabolská pochúťka, 150g dusená ryža, 100g hranolky - 1

2.

450g Slovenské hydinové rizoto z kuracích pŕs, 120g zeleninový šalát -

3.

450g Zapekané šunkové fliačky, 50g kyslá uhorka – 1, 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Fazuľková stúčková – 1, 7

1.

120g Mletý rezeň so syrom, 300g zemiaková kaša, 120g šalát – 1, 3, 7

2.

1 ks Kuracie stehno na paprike, 300g prílohové cestoviny – 1, 3

3.

4 ks Slivkový koláč s mrvenkou – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

4 ks Obložené chlebíčky

 

Streda

Polievka:

0,50 l Gulášová - 1

1.

100+300g Gazdovské pečené pliecko, červená kapusta 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

120g Rybacie kroketky, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

2 ks Varené vajíčko, 300g špenátový prívarok, 250g varené zemiaky – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Zeleninový šalát s cestovinou a vajíčkom

7.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Rascová s vajcom – 1, 3

1.

64+200g Partizánsky rezeň, 300g partizánske halušky – 1, 3

2.

450g Zemiaková krúpna baba s údeninou a mäsom, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7

      3.

450g Bolóňske špagety s mletým mäsom a syrom – 1, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa              

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

1 ks Rybacia konzerva, 1 ks Paštéta, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Šošovicová kyslá so zemiakmi – 1, 7

      1.

120g Španielský vtáčik, 250g dusená ryža  - 1, 3

2.

120g Bačová pochúťka, , 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka _ 1, 3, 7

3.

4 ks Pečené buchty so slivkovým lekvárom – 1, 3, 7   

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

7.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

                                                 Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny