Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 5,50 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,50 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 09. 12. - 13. 12. 2024

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Hŕstková - 1

1.

64+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové cestoviny – 1, 3, 7

2.

64+300g Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, 250g dusená ryža – 1, 7

3.

4 ks Škoricovník – pekárenský výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Hovädzia s rezancami a zeleninou – 1, 9

1.

120g Rezeň GORDON BLUE, 250g varené zemiaky, 120g zeleninový šalát – 1, 3, 7

2.

450g Bolóňske špagety s mletým mäsom a syrom – 1, 7, 9

3.

1 ks Orechový závin – pekárenský výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Frankfurtská - 1

1.

64+300g Bravčové pliecko v kôprovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

120g Bačová pochúťka, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

180g Sójové rezance na mexický spôsob, 250g dusená ryža – 1, 6

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Šopský šalát

7.

0,5 l Jogurt, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Zeleninová  cestovinou – 1, 9

1.

64+200g Bravčové karé na hubách, 250g dusená ryža, 50g kyslá uhorka – 1

2.

150g Plnený kapustný list, 300g zemiaková kaša - 1

      3.

450g Ryžový nákyp s ovocím – 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa              

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

450g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Šošovicová kyslá so zemiakmi – 1, 7

      1.

120g Moravský závitok, 250g varené zemiaky - 1

2.

64+200g Hovädzí TOKÁŇ na červenom víne, 250g dusená tarhoňa - 1

3.

4 ks Šišky s džemom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

7.

4 ks Pizza rožok – pekárenský výrobok

 

                                          Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny