Home Aktuálny jedálny lístok

                                             Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 5,50 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,50 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 07. 10. - 11. 10. 2024

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Rajčinová s cestovinou - 1

1.

64+300g Bravčové karé na viedenský spôsob, 250g tarhoňa, 50g kyslá uhorka - 1

2.

64+200g Kuracie prsia dusenou zelenou fazuľkou, 250g dusená ryža - 1

3.

180g Omeleta so šunkou, 250g varené zemiaky, 120g zeleninový šalát - 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

1 ks 500 ml Jogut, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Hovädzia s cestovinou a zeleninou – 1, 9

1.

120g Kurací rezeň v sézamovom cestíčku,300g zemiaková kaša,120g kompót– 1,3,7,11

2.

80g Údené varené mäso, 350g hrachová kaša s opraženou cibuľkou, 2 ks chlieb - 1

3.

450g Strapačky s kyslou kapustou a údenou slaninkou – 1, 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Zeleninový šalát s cestovinou a vajíčkom

7.

1 ks Krabička SYROKRÉMU, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Fazuľová s párkom - 1

1.

64+300g Sviečková na smotane, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

450g Slovenské hydinové rizoto so zeleninou a syrom, 50g kyslá uhorka -

3.

4 ks Jablkové posúšky – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Mexický šalát

7.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Gulášová – 1, 9

1.

64+200g Poľský rezeň, 250g dusená ryža, 120g zeleninový šalát - 1

2.

6 ks Zemiakové knedle plnené údeninou, 300g dusená kyslá kapusta – 1, 3

1

180g Sójové soté so zeleninou, 300g prílohové cestoviny – 1, 6, 9

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa              

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Hŕstková – 1

1.

1 ks Pečené plnené kuracie stehno, 250g dusená ryža, 120g kompót – 1, 3, 7

2.

120g Čevabčiči, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

4 ks Pečené buchty s tvarohom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

7.

1 ks 0,5 l ACIDKO, 5 ks pečivo