Jedálny lístok
CENA obeda = 6,15 EUR
CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR
Od 13. 01. - 17. 01. 2025
Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.
Pondelok
Polievka: |
0,50 l Rajčinová - 1 |
1. |
64+300g Nitrianské pliecko, 300g prílohové cestoviny – 1, 7 |
2. |
450g Hydinové rizoto z kuracích pŕs, 120g zeleninový šalát - |
3. |
4 ks Škoricovník – pekárenský výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo |
Utorok
Polievka: |
0,50 l Fazuľková stúčková – 1, 7 |
1. |
120g Vyprážaný bravčový rezeň, 250g varené zemiaky, 120g zeleninový šalát – 1, 3, 7 |
2. |
450g Bolónske špagety s mletým mäsom a syrom – 1, 7 |
3. |
450g Fliačky s hlávkovou kapustou a údenou slaninou - 1 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Ovocný šalát s musli |
7. |
1 ks 500 ml Ovocný jogurt, 5 ks pečivo |
Streda
Polievka: |
0,50 l Gulášová - 1 |
1. |
64+300g Bravčové pliecko v chrenovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7 |
2. |
120g Rybací karbonátok, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7 |
3. |
450g Ryžový nákyp s ovocím – 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Zeleninový šalát s cestovinou a vajíčkom |
7. |
1 ks Krabička SYROKRÉMU, 5 ks pečivo |
Štvrtok
Polievka: |
0,50 l Rascová s vajcom – 1, 3 |
1. |
64+200g Partizánsky rezeň, 300g partizánske halušky – 1, 3 |
2. |
450g Zemiaková krúpna baba s údeninou a mäsom, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7 |
3. |
4 ks Parené buchty s lekvárom, makom a cukrom – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
1 ks Rybacia konzerva, 1 ks Paštéta, 5 ks pečivo |
Piatok
Polievka: |
0,50 l Francúzska – 1, 9 |
1. |
1 ks Pečené plnené kuracie stehno, 250g dusená ryža, 120g kompót – 1, 3, 7 |
2. |
64+200g Bravčové dusené v keli, 250g varené zemiaky - 1 |
3. |
4 ks Pečené buchty s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Tuniakový šalát |
7. |
350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo |
Zmena jedálneho lístka vyhradená.
1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy a výrobky z nich,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z nich.