Home Aktuálny jedálny lístok

                                         Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                        =  4,20 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,30 EUR                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                   Od 30. 05. - 03. 06. 2022

                                                                   Čísla 4, 6, 7 - objednať deň vopred 

Pondelok

Polievka:

0,50 l Hrachová s krúpami - 1

1.

64+300g Bravčové pliecko v rajčinovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

64+200g Kuracie prsia, fazuľkové struky na masle, 250g dusená ryža - 1

3.

450g Rizoto so zeleninou a sójou, 120g uhorkový šalát  -

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Zeleninový šalát s cestovinou a vajíčkom

7.

4 ks Škoricovník              pekárenský výrobok

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Slepačia s cestovinou a zeleninou – 1, 9

1.

120g Vyprážaný kurací rezeň, 300g zemiaková kaša, 120g miešaný kompót – 1, 3, 7

2.

450g Kotlíkový guláš, 2 ks chlieb - 1

3.

450g Rezance s makom, cukrom a maslom - 1

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie  – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Rascová s vajcom – 1, 3

1.

64+300g Gazdovská krkovička, dusená červená kapusta, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

450g Bryndzové halušky s údenou slaninou, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7

3.

4 ks Parené buchty s orechovou posýpkou a maslom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Mexický šalát

7.

1 ks Vianočka                 pekárenský výrobok

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Kelová - 1

1.

64+300g Bravčové karé na srbský spôsob, 250g dusená tarhoňa - 1

2.

120g Bačova pochúťka, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

180g Hliva ustricová na smotane, 300gprílohové cestoviny – 1, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

7.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Šošovicová kyslá so zemiakmi – 1, 7

1.

120g Mletý rezeň so syrom, 250g varené zemiaky, 120g šalát – 1, 3, 7

2.

64+300g Sedliacke bravčové pliecko, 250g dusená ryža, 50g kyslá uhorka - 1

3.

4 ks Zemiakové posúšiky – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

350g Treska, 5 ks pečivo         

 

                                    Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny