Jedálny lístok
CENA obeda = 5,50 EUR
CENA jednorázového obalu = 0,50 EUR
Od 11. 11. - 15. 11. 2024
Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.
Pondelok
Polievka: |
0,50 l Cesnaková - 1 |
1. |
64+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové halušky – 1, 3, 7 |
2. |
64+200g Kuracie prsia KUNG PAO, 250g dusená ryža - 1 |
3. |
4 ks Škoricovník – pekárenský výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo |
Utorok
Polievka: |
0,50 l Slepačia s cestovinou a zeleninou – 1, 3, 9 |
1. |
120g Vyprážaný bravčový rezeň, 300g zemiakový šalát s majonézou – 1, 3, 7 |
2. |
450g Ryžový nákyp s ovocím – 3, 7 |
3. |
4 ks Pizza rožok – pekárenský výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Ovocný šalát s musli |
7. |
1 ks 500ml Acidko, 5 ks pečivo |
Streda
Polievka: |
0,50 l Frankfurtská - 1 |
1. |
64+300g Sviečková na smotane, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7 |
2. |
450g Zemiaková krúpna baba s údeninou, 0,2 l zakysanka – 3, 7 |
3. |
450g Rezance s makom, cukrom a maslom - 1 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Zeleninový šalát s cestovinou a vajíčkom |
7. |
350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo |
Štvrtok
Polievka: |
0,50 l Fazuľová - 1 |
1. |
64+200g Bravčové karé po cigánsky, 250g dusená tarhoňa - 1 |
2. |
1 ks Pečená jaternica, 300g kyslá kapusta, 250g varené zemiaky - 1 |
3. |
4 ks Pečené buchty s tvarohom – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
1 ks Rybacia konzerva, 1 ks Paštéta, 5 ks pečivo |
Piatok
Polievka: |
0,50 l Brokolicová - 1 |
1. |
120g Obrátený bravčový rezeň vo vajíčku, 250g ryža, 120g zeleninový šalát – 1, 3 |
2. |
120g Rybací karbonátok, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7 |
3. |
4 ks Jablkovo-makový závin – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Tuniakový šalát |
7. |
1 ks GULÁŠ (konzerva), 5 ks pečivo |
Zmena jedálneho lístka vyhradená.
1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy a výrobky z nich,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z nich.