Jedálny lístok
CENA obeda = 6,15 EUR
CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR
Od 31. 03. - 04. 04. 2025
Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.
Pondelok
Polievka: |
0,50 l Rajčinová s cestovinou - 1 |
1. |
120+300g Bravčové karé zapekané so syrom, 250g dusená ryža, 50g uhorka – 1, 7 |
2. |
120+200g Kuracie prsia KUNG PAO, 250g kari-ryža – 1, 8 |
3. |
500g Ovocný šalát s musli |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo |
Utorok
Polievka: |
0,50 l Brokolicová - 1 |
1. |
120g Vyprážaný kurací rezeň, 300g zemiakový šalát s majonézou – 1, 3, 7 |
2. |
120+300g Bravčové dusené na rasci, 250g dusená ryža, 120g uhorkový šalát - 1 |
3. |
500g Tuniakový šalát so zeleninou a cestovinou |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo |
Streda
Polievka: |
0,50 l Frankfutská - 1 |
1. |
120+300g Sviečková na smotane, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7 |
2. |
4 ks Zemiakové placky, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7 |
3. |
500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
Parížsky 200+150g šalát + pikantný šalát, 5 ks pečivo |
Štvrtok
Polievka: |
0,50 l Fazuľová – 1 |
1. |
120+200g Záhorácky závitok (plnený kyslou kapustou), 300g zemiaková kaša - 1 |
2. |
4 ks Parené buchty so slivkovým lekvárom a makovou posýpkou – 1, 3, 7 |
3. |
500g Mexický šalát |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
1 ks Bravčové mäso vo vlastnej šťave – konzerva, 5 ks pečivo |
Piatok
Polievka: |
0,50 l Šampiňónová kyslá so zemiakmi – 1, 7 Zákusok |
1. |
120+200g Bravčové karé na cigánsky spôsob, 250g dusená tarhoňa - 1 |
2. |
120g Vyprážaný syr, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7 |
3. |
500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
350g Treska, 5 ks pečivo |
Zmena jedálneho lístka vyhradená.
1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy a výrobky z nich,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z nich.