Jedálny lístok
CENA obeda = 6,15 EUR
CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR
Od 14. 04. - 18. 04. 2025
Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.
Pondelok
Polievka: |
0,50 l Francúzska – 1, 9 |
1. |
120+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové halušky – 1, 3, 7 |
2. |
120+200g Zapekané kurcie prsia s broskyňou a syrom, 250g dusená ryža – 1, 7 |
3. |
500g Ovocný šalát s musli |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
350g Treska, 5 ks pečivo |
Utorok
Polievka: |
0,50 l Fazuľková strúčková so zemiakmi – 1, 7 |
1. |
120g Rezeň GORDON BLUE, 300g zemiakový šalát s majonézou – 1, 3, 7 |
2. |
450g Jablková žemlovka s tvarohom a hrozienkami – 1, 3, 7 |
3. |
500g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo |
Streda
Polievka: |
0,50 l Slepačia s pečeňovými haluškami, cestovinou a zeleninou – 1, 3 - 1 |
1. |
120+200g Belehradský rezeň, 250g varené zemiaky - 1 |
2. |
120+300g Mäsové guľky v rajčinovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1 |
3. |
400g Šopský šalát |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo |
Štvrtok
Polievka: |
0,50 l Rascová s vajcom – 1, 3 |
1. |
120+200g Mexický bravčový guláš s hráškom a syrom, 250g dusená ryža – 1 |
2. |
1 ks Opekaná klobása, 300g špenátový prívarok, 250g varené zemiaky - 1 |
3. |
4 ks Šišky s džemom – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo |
Piatok
Polievka: |
|
1. |
|
2. |
|
3. |
S V I A T O K |
4. |
|
5. |
|
6. |
|
Zmena jedálneho lístka vyhradená.
1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy a výrobky z nich,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z nich.