Home Aktuálny jedálny lístok

                                         Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                        =  4,20 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,30 EUR                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                   Od 27. 06. - 01. 07. 2022

                                                                   Čísla 4, 6, 7 - objednať deň vopred 

Pondelok

Polievka:

0,50 l Cesnaková - 1

1.

64+300g Bravčové pliecko v kôprovej omáčke, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

450g Kuracie prsia v nivovej omáčke, 300g prílohové cestoviny – 1, 7

3.

400g Zapekané cestoviny so sójou a zeleninou, 120g uhorkový šalát – 1, 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Zeleninový šalát s cestovinou a vajíčkom

7.

1 ks Závin makový            pekárenský výrobok

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Slepačia s cestovinou a zeleninou - 9

1.

120g Vyprážaný bravčový rezeň, 250g varené zemiaky, 120g zeleninový šalát – 1, 3, 7

2.

64+200g Mexický guláš, 250g dusená ryža - 1

3.

200+300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie  – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Frankfurtská - 1

1.

64+300g Sviečková na smotane, 5 ks kysnuté knedle – 1, 3, 7

2.

130+300g Bravčové ražniči, 250g dusená ryža, 120g zeleninový šalát - 1

3.

120g Kelový karbonátok, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát

7.

1 ks Vianočka              pekárenský výrobok

 

Štvrtok

Polievka:

050 l Fazuľková strúčková so zemiakmi – 1, 7

1.

120+300 g Španielsky vtáčik, 250g dusená ryža – 1, 3

2.

300g Koložvárska kapusta, 250g varené zemiaky - 7

3.

450g Bryndzové halušky s údenou slaninou, 0,2 l zakysanka – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Brokolicová - 1

1.

64+200g Bravčové karé na šampiňónoch, 250g dusená ryža, 120g šalát – 1

2.

200+250g Bolóňske špagety s mletým mäsom a syrom – 1, 7

3.

4 ks Parené buchty so slivkovým lekvárom, makom a maslom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

5 ks Praclík cesnakový            pekárenský výrobok    

 

                                    Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny