Jedálny lístok
CENA obeda = 6,15 EUR
CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR
Od 10. 03. - 14. 03. 2025
Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.
Pondelok
Polievka: |
0,50 l Slepačia s rezancami a zeleninou – 1, 9 |
1. |
150+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové cestoviny – 1, 3, 7 |
2. |
150+200g Kuracie prsia s prošutom, 250g dusená ryža, 50g kyslá uhorka - 1 |
3. |
4 ks Šiška marhuľová – pekárensky výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo |
Utorok
Polievka: |
0,50 l Brokolicová - 1 |
1. |
150g Rezeň GORDON BLUE, 300g zemiaková kaša, 120g šalát – 1, 3, 7 |
2. |
450g Slovenské bravčové rizoto (z tarhone), 120g šalát - 1 |
3. |
200+300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Šopský šalát |
7. |
1 ks 400g Hovädzie mäso vo vlastnej šťave – konzerva,, 5 ks pečivo |
Streda
Polievka: |
0,50 l Gulášová - 1 |
1. |
150+300g Pečené bravčové pliecko, červená dusená kapusta, 5 ks knedle – 1, 3, 7 |
2. |
150g Vyprážaný rybací karbonátok, 300g zemiakový šalát s marinádou – 1, 3, 7 |
3. |
4 ks Pečené buchty so slivkovým lekvárom – 1, 3, 7 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Ovocný šalát s musli |
7. |
1 ks Krabička SYROKRÉMU, 5 ks pečivo |
Štvrtok
Polievka: |
0,50 l Kapustnica s klobásou - 1 |
1. |
150+200g Prírodný bravčový rezeň, 250g dusená ryža, 120g šalát – 1 |
2. |
450g Kotlíkový guláš, 2 ks chlieb – 1 |
3. |
180g Zapekaný karfiol, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka - 3 |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom |
7. |
350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo |
Piatok
Polievka: |
0,50 l Fazuľková strúčková so zemiakmi – 1, 7 |
1. |
150g Partizánsky rezeň, 300g partizánske halušky – 1, 3 |
2. |
120g Vyprážaný syr, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7 |
3. |
4 ks Škoricovník – pekárensky výrobok |
4. |
Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa |
5. |
Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7 |
6. |
500g Tuniakový šalát |
7. |
350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo |
Zmena jedálneho lístka vyhradená.
1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy a výrobky z nich,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sezamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z nich.