Jedálny lístok  

                                                                                                        

  CENA obeda                           = 6,15 EUR

  CENA jednorázového obalu = 0,85 EUR                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                  Od 10. 03. - 14. 03. 2025

                                    Obedy si môžete objednať deň vopred do 12:00 hod.

Pondelok

Polievka:

0,50 l Slepačia s rezancami a zeleninou – 1, 9

1.

150+300g Bravčový perkelt, 300g prílohové cestoviny – 1, 3, 7

2.

150+200g Kuracie prsia s prošutom, 250g dusená ryža, 50g kyslá uhorka - 1

3.

4 ks Šiška marhuľová – pekárensky výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

200+150g Bravčová + hydinová tlačenka, 5 ks pečivo

 

Utorok

Polievka:

0,50 l Brokolicová - 1

1.

150g Rezeň GORDON BLUE, 300g zemiaková kaša, 120g šalát – 1, 3, 7

2.

450g Slovenské bravčové rizoto (z tarhone), 120g šalát - 1

3.

200+300g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Šopský šalát

7.

1 ks 400g Hovädzie mäso vo vlastnej šťave – konzerva,, 5 ks pečivo

 

Streda

Polievka:

0,50 l Gulášová - 1

1.

150+300g Pečené bravčové pliecko, červená dusená kapusta, 5 ks knedle – 1, 3, 7

2.

150g Vyprážaný rybací karbonátok, 300g zemiakový šalát s marinádou – 1, 3, 7

3.

4 ks Pečené buchty so slivkovým lekvárom – 1, 3, 7

4.

Balíček podľa výberu – viď. studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Ovocný šalát s musli

7.

1 ks Krabička SYROKRÉMU, 5 ks pečivo

 

Štvrtok

Polievka:

0,50 l Kapustnica s klobásou - 1

1.

150+200g Prírodný bravčový rezeň, 250g dusená ryža, 120g šalát – 1

2.

450g Kotlíkový guláš, 2 ks chlieb – 1

      3.

180g Zapekaný karfiol, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka - 3

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa              

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

400g Zeleninový šalát s kuracím mäsom

7.

350g Vlašský šalát, 5 ks pečivo

 

Piatok

Polievka:

0,50 l Fazuľková strúčková so zemiakmi – 1, 7

      1.

150g Partizánsky rezeň, 300g partizánske halušky – 1, 3

2.

120g Vyprážaný syr, 250g varené zemiaky, 50g tatárska omáčka – 1, 3, 7

3.

4 ks Škoricovník – pekárensky výrobok

4.

Balíček podľa výberu – viď. Studená kuchyňa

5.

Tanier: 120g Vyprážaný bravčový rezeň, 3 ks chlieb, zeleninové obloženie – 1, 3, 7

6.

500g Tuniakový šalát

7.

350g Parížsky šalát, 5 ks pečivo

 

                                                 Zmena jedálneho lístka vyhradená.

 

1. Obilniny obsahujúce lepok,

2. Kôrovce a výrobky z nich,

3. Vajcia a výrobky z nich,

4. Ryby a výrobky z nich,

5. Arašidy a výrobky z nich,

6. Sójové zrná a výrobky z nich,

7. Mlieko a výrobky z neho,

8. Orechy a výrobky z nich,

9. Zeler a výrobky z neho,

10. Horčica a výrobky z nej,

11. Sezamové semená a výrobky z nich,

12. Oxid siričitý a siričitany v koncetráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l,

13. Vlčí bôb a výrobky z neho,

14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Kuracie prsia v syrovej omáčke, 300g prílohové cestoviny